Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους μετά την επανέναρξη των μαθημάτων

Καλά μου παιδιά,
επειδή η προσέλευση στο σχολείο δεν είναι υποχρεωτική, στην ψηφιακή τάξη (e-classs) θα αναρτάται κάθε φορά όλο το εκπαιδευτικό υλικό που διδάσκεται στη φυσική τάξη.
Μπορείτε λοιπόν να το διαβάζετε εκεί.


Πώς; Στο μενού «Έγγραφα» θα δημιουργήσω «Φακέλους» που θα περιέχουν το αντίστοιχο υλικό που διδάσκω στην τάξη (και παραπάνω).
Παράδειγμα: Αν κάποιος θέλει να διαβάσει τη θεωρία για την Ενότητα 6 της Νεοελληνικής Γλώσσας Γ΄ Γυμνασίου, θα πρέπει: α) να μπει στο μάθημα β) να ανοίξει τα «Έγγραφα» και στη συνέχεια να ανοίξει το φάκελο «Ενότητα 6». Εκεί θα βρει τη θεωρία που έχει διδαχθεί στην τάξη.



Το υλικό της θεωρίας συμπληρώνεται με ασκήσεις. Μερικές από αυτές (Φύλλα Εργασίας) θα βρίσκονται και πάλι στο μενού «Έγγραφα» στον ίδιο φάκελο.
Άλλες ασκήσεις θα βρίσκονται στο μενού «Ασκήσεις» και στο μενού «Συνδέσεις Διαδικτύου». Στο μενού «Ασκήσεις» αναρτώνται ασκήσεις φτιαγμένες στην ψηφιακή τάξη, ενώ στο μενού «Συνδέσεις Διαδικτύου» αναρτώνται σύνδεσμοι για ασκήσεις σε άλλες πλατφόρμες που γίνονται απευθείας στον υπολογιστή και έτσι μπορείτε να αυτοαξιολογηθείτε αμέσως.



Και αυτές είναι ταξινομημένες κατά διδακτική ενότητα (π.χ. Ενότητα 06)



Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλώ να μου στείλετε μήνυμα.

Καλή συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου